Utsunds tomtägareförening

Organisationsnummer: 814401-1841
Plusgiro: 784415-2
Kontakt:
Fakturaadress: I första hand skickas fakturan som PDF-bilaga via e-post till
Postadress: 
Utsunds tomtägareförening, c/o Carina Edman Ivan Oljelundsgränd 4, 112 69 Stockholm

Utsunds Tomtägarförening (UTF) är en ideell förening av fastighetsägarna i Utsunds fritidsområde. Här på den publika delen av vår hemsida finns allmän info om vår förening och verksamheten i och kring den. Om du är ny medlem i föreningen finns information att hämta under en rubrik nedan.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas gemensamma intressen som tomtägare i Utsund. UTF förvaltar den gemensamma egendomen Utsund 2:5 med bryggor, badplatser, fotbollsplan, byggnader, vattentäkt, pumpanläggning och distributionsnät av sommarvatten mm. Underhållet sker bla genom gemensamma arbetsdagar höst och vår. Läs mer under stadgar.

För medlemmar i föreningen finns också mer information under medlemssidorna som du kommer åt efter registrering och inloggning. För att registrera dig på hemsidan så klickar du på knappen längst upp till höger och väljer "logga in". Logga in gör du med din e-postadress och det lösenord du själv väljer. Har du glömt ditt lösenord kan du lätt få ett nytt lösenord skickat till dig i din e-postlåda, gå då till logga in sidan och välj glömt lösenord? under logga in knappen.

Kontaktuppgifter till medlemmar
På medlemssidorna finns också namn, telefon och e-post till de medlemmar i UTF som gett samtycke till att dela sina kontaktuppgifter. Du uppdaterar dina egna kontaktuppgifter och ger ev samtycke till att dela dina kontaktuppgifter genom ett e-postmeddelande till .

Vägsamfälligheter
Alla medlemmar i tomtägarföreningen är också medlemmar i två vägsamfälligheter;
Utsunds vägsamfällighet ansvarar för Utsundsvägen från avtaget vid postlådorna intill gamla skolan fram till vägbommen vid nr 117.
Bredsund-Rotholma vägsamfällighet som har en egen hemsida.
Båda föreningarna har fler medlemmar utöver medlemmarna i UTF.

Hemsidan är även anpassad för mobiler och läsplattor (responsiv), vilket betyder att du kan nå innehållet från alla enheter.